Ingen uttelling i Drammen

(Strømsgodset - Sandefjord Fotball 1-0) Guttane kjempet hardt til siste spark på ballen, men måtte dra poengløse hjem fra Drammen.

Den 5. serierunden i Eliteserien ble tjuvstartet med kamp mot vår nærmeste nabo i nord, nemlig Strømsgodset på Marienlyst.

Hovedtrener Lars Bohinen ble tvunget til å gjøre flere endringer på laget siden forrige kamp. Enric Vallès var ute med skade, William Kurtovic sonet for gule kort og Elliot Kebbie var også utilgjengelig. Det ga André Sødlund og Markus Naglestad deres første sjanse fra start for sesongen.

Bohinens menn kom godt ut fra start og var fullt på høyde med den store forehåndsfavoritten fra Drammen i hele første omgang.

I løpet av kampen produserte guttane også flere gode muligheter til å score, men ballen ville seg ikke i mål.

ahDSC_6085
HARD KAMP: Flamur Kastrati jobbet iherdig mot gamle lagkamerater. (Foto: Digitalsport)
Annonse:
Kampens eneste scoring kom tidlig i første omgang etter et godt angrep hos hjemmelaget, der Tokmac Nguen avsluttet med en god avslutning i det lengste hjørnet.

Tross solid innsats i begge ender av banen endte det med tap mot Strømsgodset. Nå er det bare å snu hodet rundt og se frem til cupkampen mot Flint IL på onsdag og hjemmekampen mot Molde FK på søndag.

Takk for støtten på bortefeltet. Vi kommer sterkere tilbake!