Se Nielsen bli matchvinner i høydramatisk kamp

Da de fleste trodde seieren røk på overtid, ville Mads Nielsen det annerledes. Og det feiret han med en ellevill dans.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Bortemøtet med Kongsvinger ble så tøft som først ventet, men gjestene fra Sandnes fikk en strålende start på kampen. For Sandnes Ulf tok tak i kampen, og det var derfor ikke ufortjent når de lyseblå tok ledelsen.

Roy Miljeteig sendte Kjell Rune Sellin alene med keeper med en boksåpnerpasning, og Sellin var sikker mot vertenes keeper, og hans femte scoring for sesongen var et faktum.

Kent Håvard Eriksen kunne ha økt ledelsen ikke lenge etter, men Kongsvingers målvakt avverget med en strålende redning.

Etter at Sandnes Ulf gikk fortjent til pause med 1-0, fikk Eriksen hull på byllen kun minuttet ut i 2. omgang. Han stanget et nydelig innlegg fra Remi Johansen sikkert i mål.

Derfra og ut skulle mye handle om Kongsvinger. For hjemmelaget tok over kommandoen i kampen, og skapte ny spenning kun ti minutter etter da de reduserte til 1-2.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Til tross for at Kongsvinger hadde banespillet, sto Sandnes Ulf lenge godt i mot. Frem til overtiden.

Først havnet Saku-Pekka Sahlgren og Nicolai Geertsen i en voldsom kræsj, og Sahlgren måtte til slutt kaste inn håndkleet, og turen bar videre til legevakten etter kampen.

Kun minuttet etter at Egil Selvik ble byttet inn, smalt det bak ham på et hjørnespark, og Kongsvinger utliknet på sureste vis til 2-2.

Men Sandnes Ulf skulle slå tilbake. Først smalt det i tverrliggeren fra Sellin, før Mads Nielsen steg høyest til værs på et frispark fra Tomas Kristoffersen, og stanget inn seiersmålet til ellevill jubel - og ellevill feiring fra Nielsen.

Og da Egil Selvik stoppet et godt forsøk 8 minutter på overtid, var seieren og tre viktige poeng et faktum. Nå venter Glimt til toppkamp på Sandnes stadion førstkommende lørdag klokken 18:00.