Seieren røk rett før slutt

Tok uansett sterkt bortepoeng mot Starts rekrutter.

Annonse:
Sandnes Ulf-rekruttene fikk en pangstart på bortemøtet med topplaget Start 2. Starts rekrutter ledet avdelingen før denne runden, og Vegard Aasens mål etter ti minutter, og Petter Stangelands dobling seks minutter senere, gjorde at det lå an til et overraskende resultat i Kristiansand.

For de lyseblå har slitt med poengfangsten de første seks kampene, og en seier ville derfor vært sårt tiltrengt. Og et hardtkjempende Sandnes Ulf-lag sto lenge imot, selv etter Starts redusering kvarteret ut i 2. omgang.

Dessverre kom utlikningen i det kampuret viste 86 minutter på Sparebanken Sør Arena. Dermed glapp alle tre poengene, men rekruttene tar likevel med seg et viktig og godt bortepoeng.

Nå skal det uansett legges til at det er jevnt i avdelingen, og det er eksempelvis bare fem poeng opp til 6. plassen. Nå venter Halsen hjemme lørdag klokken 13:00.