Slik ble cupeventyret ødelagt av Nest-Sotra

Se scoringene som sørget for cupexit allerede i 2. runde.

VIDEO NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Etter fjorårets 4. runde i NM var forhåpningene foran Nest-Sotra-kampen borte i 2. runde høye, til tross for at de lyseblå visste at det ville bli en tøff kamp mot topplaget fra 2. divisjon.

Gjestene fra Sandnes kom også godt i gang, og var nære allerede i løpet av det første kvarteret da en heading fra Kent Håvard Eriksen gikk i tverrligger.

Da var Nest-Sotra mye mer effektive som satte inn 1-0 etter 15 minutter på et hjørnespark som de lyseblå aldri fikk beinet unna.

Sandnes Ulf hadde flere gode muligheter til utlikning før hvilen, men Mads Nielsen sin heading ble avverget på streken, i tillegg ble Axel Krygers gode avslutning fint reddet av hjemmelagets målvakt.

I 2. omgang slet Sandnes Ulf med å trenge seg gjennom et solid Nest-Sotra-forsvar, men Kjell Rune Sellin fikk en gylden mulighet rett før full tid. Han ble spilt igjennom av Roy Miljeteig, men avslutningen alene med keeper gikk like utenfor.

Da var Nest-Sotra mye mer effektive som kort tid etter satte inn 2-0, som også ble sluttresultatet.

Dermed er det serien som gjelder hundre prosent for de lyseblå i 2017, og allerede søndag venter en spennende hjemmekamp mot Ull/Kisa i OBOS-ligaen.