TV: Dødballer knakk Sandnes Ulf i Florø

Sandnes Ulf ble hardt straffet på dødballer mot krigerske Florø-spillere.

VIDEO NEDERST I SAKEN!

Annonse:
De lyseblå fikk en eventyrlig mulighet til å knappe innpå Starts forsprang etter at sørlendingene tapte 1-2 mot Mjøndalen, men tok ikke vare på muligheten borte mot Florø.

Et fysisk robust og krigersk Florø-lag vant fortjent 3-1, hvor samtlige scoringer kom på dødball. Den første kom bare etter kvarteret hvor ingen klarte å stanse Runar Hove i lufta, før samme mann stanget hjemmelaget opp i 2-0.

Et rystet Sandnes Ulf-lag forsøkte å slå tilbake, men slet mot et godt organisert og hardtkjempende Florø-lag. I tillegg klarte heller ikke gjestene fra Sandnes å ta vare på de mulighetene som dukket opp.

Og da ble utgangspunktet for poeng ytterligere svekket da Florø igjen scoret på dødball kun ti minutter ut i 2. omgang.

Sandnes Ulf skapte noe spenning i kampen med Vidar Nisjas redusering rundt 20 minutter før slutt, men kom aldri nærmere.

Dermed står Sandnes Ulf på stedet hvil på sin 4. plass, hvor neste helgs motstander Ranheim klatret opp til 2. plass etter sin sterke 2-1-seier mot Bodø/Glimt.