Før kampen: Stabæk - Lillestrøm

I den 12. serierunden får vi besøk av Lillestrøm. De gulkledde har hatt en vanskelig start på sesongen og ligger nest nederst med 11 poeng på like mange kamper.

Annonse:

Kanarifuglene står med tre seiere, to uavgjort og seks tap så langt denne sesongen. De vant første serierunde hjemme mot Sandefjord før det ble fire strake tap. Den andre seieren kom borte mot Sogndal før det ble tap mot Odd og Sarpsborg og uavgjort mot Kristiansund og Rosenborg. Nå sist tok de en sterk seier mot Tromsø der Erling Knudtzon noterte seg for et hat-trick og ble klubbens toppscorer så langt.

Forrige rundes seier gjør at Lillestrøm håper å kunne få noen flere seiere på rad og komme seg litt bort fra bunnstriden.

Vi gikk på et surt tap forrige runde borte mot Molde i en kamp der begge lag hadde hver sin omgang og der Stabæk kunne ha snudd kampen. Men på stillingen 2-1 og et Stabæk-lag som jagde scoring endte det med en kontring i mot og Molde tok til slutt seieren 3-1.

Dette er selvfølgelig et resultat vi ønsker å revansjere oss etter.

På fem bortekamper har Lillestrøm kun tatt fem poeng, mens vi står med 11 poeng etter seks hjemmekamper.

Begge lagene spilte også cupkamp onsdag 31. mai, og begge tok seg videre til den fjerde runden. Stabæk slo Notodden 4-1 i en kamp der det stod 1-1 til pause, men Stabæk avgjorde etter tre mål i andre ekstraomgang.

Lillestrøm på sin side tok en 4-2 seier borte mot naboen Ull/Kisa.