Kampen er slutt. Siste som skjedde 2-2 skåringen.

93 min. MÅL. 2-2. Et skudd treffer stolpen først, og skårer på returen. Jev får gult kort for å i sinne ha sparka i reklameplakaten bak mål. Nå har SIL rotet bort en seier på få minutter på slutten av kampen.

92 min. TIL2 med alt av spillere oppe nå.

91 min. Sortland får kast høyt i banen.

90 min. TIL 2 slår langt nå. Sortland vinner ballen, men slår den bort med engang.

90 min. Vi er på overtid og Sortland bruker den tida de kan. Jlarer de å holde unna?

88 min. Mål. 1-2 . TIL2 spille bra kombinasjonspill, ender hos venstrekanten som får tre sortlandspillera på seg. Likevel klarer de ikke ta ballen fra han. Han får slå inn til en TIL2 spiller som skårer fra 5 meter. Da blir det spennende de siste minuttene.

83 min. Nydelig spill av Sortland. Marius Jørgensen ut til Sondre Meløe, han slår lavt inn der Karl Bakkan Karlsen er på tur igjennom. TIL2 forsvareren får en tå på ballen, og keeper redder akkurat så det ikke blir selvmål.

81 min. Ungutten Isak Svendsen skal ha ros for hvor rolig han er med ballen. Mister sjelden ballen, og kan ikke ha hatt mange feilpasninger idag.

80 min. Sortland vinner alt av dueller nå. Er det sortlandguttas gjennomtrente fysikk som begynner å spille inn nå?

79 min. Sortland henger ikke helt med. TIL2 kommer rundt på kanten, får gå inn i 16. Bjørn Skog med fantastisk blokk som ender i corner. Den blir det ingenting utav.

77 min. Nå er TIL2 upresis. Gjør det enkelt for Sortland.Frode Andorsen ut, Ingar Angell Nicolaysen inn for SIL.

76 min. Fint spill av Sortland. Innlegget blir blokkert.

75 min. Frode Andorsen ligger nede med krampe. Har vært både høyt og lavt idag.

74 min. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! 0-2 Sondre Meløe. Frispark Sortland fra hjørnet av 16 som Marius Jørgensen slår inn. Sortlandspillerne står på rekke for å heade inne ballen. Ender på hodet til Sondre Meløe som header inn 0-2!!!

73 min. Farlig skudd fra TIL 2 fra 20 meter som går meteren utenfor. Kan se ut som om Jev har kontroll.

72 min. Marius Jørgensen med gjennomspill tip Karl Bakkan Karlsen, innlegg blir blokkert ut til Marius som legger inn til Arild Stoltz. Arild tar den ned på kassen, vipper den over TIL2 spilleren. Skyter, men blir akkurat blokkert. For et mål det kunne blitt!

70 min. Kaptein Marius Jørgensen roper at Sortland må heve seg noen hakk nå siste 20. Han har stått fram denne kampen.

69 min. God overgang fra TIL 2 som ikke blir tatt vare på. Bruker for lang tid og spissen løper i offside.

67 min. Innlegg fra TIL. Marginer som gjør at ikke TIL2 er først på ballen.

66 min. Corner TIL2. Bokses ut av Jev.

64 min. Hardt skudd fra TIL2-spiller, Jev ut i full strekk og får slått ut.

63 min. Jevnet seg mer nå etter at TIL2 startet med høyt press. Sortland med ball rundt 16 til TIL2.

61 min. Arild Stoltz med en leken tofotsfinte på a-alagspiller Jonas Johansen. Jonas skjønner ikke hvor det blir av Arild.

60 min. Isak Freyr Svendsen med litt for mange touch utenfor TIL2 16 meter, mange muligheter til å skyte. Sentrer til til Arild som skyter, blir blokkert.

58 min. Innbytter Sondre Meløe blir for ivrig i press å lage frispark til TIL2 oppe med deres 16 meter.

57 min. Frode Andorsen og Marius Jørgensen har vært positive gjennom hele kampen. Dekker mye rom i det defensive, og tør å ta vare på ballen.

55 min. TIL kommer rundt å får lagt inn. Ballen går forbi alle. Sortland blir liggende lavt nå. TIL2 med mye posession.

54 min. TIL2 spille fint, kaptein Marius er nede å får taklet ballen til innkast.

51 min. Bytte: Sindre Thunestvedt ut, Sondre Meløe inn

50 min. Gjennomspill fra Sindre Thunestvedt til Arild Stoltz. Arild akkurat meteren i offside. Ville vært alene med keeper der.

47 min. TIL2 prøver å filme seg til straffe. Dommer lar spille gå videre.

* Trener Steve Edvardsen sier at han er fornøyd med slik ståa er etter 1 omg. De er ikke her for å underholde, men å ta poeng.

*Marius Jørgensen sier i pausen at han er fornøyd med at SIL kommer mer med de siste 20 minutene.

45 min. Sortland rett i angrep. Omgangen starter med en stor sjanse til Sortland. Men keeper får kontroll.

45 min. 2. omgang er igang.

Pause på Alfheim på stillingen 0-1 til Sortland. TIL2 med mest ball i 1 omg. Sortland har klart å gjøre det de kom for. Har sluppet TIL2 lite til, annet enn et par småsjanser. Der har Toms og Jev ryddet opp. Skårer på en overgang etter fint spill. Jevn kamp.

44 min. Frispark TIL 2, taes kort. Skudd fra 18meter, blokkeres og det blir corner. Corner blir lagt lavt ut på hjørne av 16. TiL2 spilleren skyt laaaangt over.

39 min. Spissen til TIL2 får gå forbi 2-3 Sortlandspillere. Skyter fra 18 meter. Jev redde, og ballen går til corner. Blir ingenting ut av den.

35 min. Sortland bruker GOD tid hver gang ballen er ute, eller de får frispark.

31 min. MÅÅÅÅL 0-1. Arild Stoltz. SIL vinner ballen høyt i banen på dårlig oppspill fra TIL2. Marius Jørgensen slår Frode Andorsen gjennom, som bare legger den ut, og Arild skårer på åpent mål!

28 min. Fint spill ende med skuff fra 18 meter fra Sindre Thunestvedt. Han har en bra skuddfot, men treff ikke helt reint i den situasjonen.

27 min. Gult kort TIL2. Arild Stoltz  gjør en god jobb kommer seg forbi forsvarern, og slår Frode Andorsen gjennom. Blir tatt, og det blir frispark og gult kort til TIL2 forsvareren.

25 min. Sortland med en overgang, Bakkan Karlsen uheldig med dårlig touch. Blir ingentig utav. TIL2 rett i angrep å kommer aleina med keeper. Fantastisk redning av Jev. Får til slutt klarert.

20 min. Bjørn Skog vendt bort av TIL2-spissen inne i 16 meteren. Toms er der å får blokkert. Kunne blitt farlig.

18 min. Karl-Christian Bakkan Karlsen med ei fantastisk vending midt på bana, luree to TIL2 spillere, men mister desverre ballen i neste situasjon.

17 min. Kan melde om en god del Sortlendinga som har tatt turen for å heie fram guttan.

14 min. Mye feilpasninger og mange touch fra begge lag. Ingen store sjanser så langt.

10 min. Frispark Sortland ute på venstresiden til TIL2. Erlend Berg Farstad kommer fint opp langs kanten og blir taklet. Marius Jørgensen med et dårlig innlegg på frisparket.

8 min. Frispark fra TIL tas tidlig. Toms bomme på ball. Men den går helt inn til egen keeper. SIL heldige der.

6 min. Arild Stoltz med fint gjennomspill til Karl-Chritian Bakkan Karlsen som han ikke klarer å få mes seg framover

5 min. Frispark TIL 2 taes kort. Innlegg langt over mål.

3 min. Sortland tør å stå høyt de første minuttene. Vinner ballen på TIL 2 sin banehalvdel. Utspill fra keeper.

1 min. Skog med dårlig oppspill, Blir brutt, men fanger opp ballen igjen etterpå.

1 min. TIL 2 med gjennomspill. Skudd fra hjørne av 16 midt på keeper.

0 min. Kampen er igang på Alfheim stadion.

0 min. Sortland stiller med følgende 11: Jevgenijs Sazonovs - Thomas Mezs, Bjørn Skog, Erlend Berg Farstad - Marius Jørgensen, Frode Rajiv Andorsen, Karl-Chritian Bakkan Karlsen, Isak Freyr Svendsen, Eirik Eilertsen Burchardt, Sindre Thunestvedt - Arild Stoltz. Innbyttere:Esperos Tadese, Sindre Thunestvedt, Michael Girmay Elias, Ingar Angell Nicolaysen, Sondre Nordgård Meløe, Håkon Eilertsen,  Adrian Ibrahin Øyan.

0 min. Tromsø2 stiller med følgende mannskap: Jonas Elverum Abrahamsen  - Håvard Mannsverk, Runar Johansen, Henrik Åsali Hansen, Mehedi Diory - Henrik Johnsgård, Jonas Johansen, Fredrik Michalsen, August Mikkelsen - Gharib Osman Gerkondani, Sigurd Grønli. Innbyttere: Mats Trige, Martind Andre Berg, Gustav Severinsen, Thomas Søren Whalen, Magnus Richardsen, Sander Hilmarsen, Sondre Mikal Olsen.

0 min. Sortland stille uten Tage og Per-Eirik som har karantene. Kaptein Marius Jørgensen melder om gode treninger fram mot kampen i dag. Sortland møter et TIL2 lag med mange ungutter. Fredrick Michaelsen og Jonas Johansen er med fra a-laget. Tromsø 2 har 5 poeng på 6 kamper. Slo blant annet Harstad IL 3-2 borte. Sortland har 10 poeng etter 5 kamper.

0.min Thomas Emanuel Aloyseous er på plass på Alfheim for kampen mellom Tromsø2 og Sortland IL i herrenes 3. divisjon.

Kampfakta:Tromsø 2-Sortland IL3. divisjon Alfheim StadionDommere: Kristian Kristiansen, Assistent 1: Tom Erik Johannessen. Assistent 2: Trond Alexander Haug.