Kampen er slutt. BHK tapte 25-29, og dermed er sesongen over for Børge Lunds mannskap. ØIF Arendal møter Elverum i finalen i sluttspillet.

Vertene lar selvsagt ikke gavepakkene gå fra seg, og setter to mål i åpent bur. Nå er det hundre prosent sikkert at ØIF Arendal er klare for finale. Stillingen er 28–19.

Så er det et nytt rødt kort til BHK. Denne gangen er det Endre Langaas som får det, etter hans tredje tominutter. En ting er sikkert, dommerne i denne kampen har ikke hjemmelaget noen grunn til å klage på.

Børge Lund er tydelig forbannet på benken. Stillingen er 24–19 til ØIF Arendal, som har to spillere mer på banen for øyeblikket. Det er andre gang i kampen dommerne gir vertene muligheten til å spille seks mot fire.

Det tok nesten 18 minutter før BHK fikk sin første redning for andre omgang. Men laget har likevel spist seg inn litt i kampen, og ligger nå under 17–23.

Det er spilt 12 minutter av den andre omgangen. ØIF Arendal leder 22–12. Joachim Christensen står med null redninger i den andre omgangen. Det er bare et spørsmål om hvor stygt dette blir for BHK.

BHK rakner totalt. Bommer på to straffekast, og ligger nå under med 11–17. For å toppe det hele, har Alexander Westby født rødt kort. Han skyter en straffe, og ut fra tv-bildene virker det som han treffer keeper høyt oppe i brystet. Kampens uhyre svake dommere mener imidlertid at han treffer ansiktet på keeperen med vilje, og drar fram det røde.

Andre omgang har ikke startet noe bedre enn den første. Børge Lund må ta timeout allerede etter fire minutter, og det er 17–11 til vertene. Alt tyder på at sesongen er over for BHK etter dagens kamp.

Stillingen til pause er 13–10 til ØIF Arendal.

Det har vært BHKs klart svakeste omgang så langt mot ØIF Arendal. Mens forsvarsspillet har vært meget solid i de to første oppgjørene, har ikke det vært på normalt nivå de første 30 minuttene i søndagens oppgjør. Keeper Joachim Christensen har dermed ikke fått den hjelpen han trenger, og står kun med fire redninger.

Erlend Sund og Henrik Bielenberg har scoret fire mål for BHK. De to siste har Alexander Westby og Vetle Rønningen satt inn.

En ting er sikkert, BHK må opp på et helt annet nivå i begge endene av banen om det skal bli finale mot Elverum.

Lagene har vunnet hver sin kamp så langt, noe som vil si at kveldens vinner er klare for finalen i sluttspillet.