I siste sekund setter Arendal ballen i mål. Kampen er over, og BHK tapte med ett mål. 24-23

Der klarte BHK å snu det. Stillinga er nå 23-23.

BHK har tre tekniske feil og fem bomskudd i ekstraomgangene.

Binai Aziz med sin tredje bom i ekstraomgangene. BHK har tre minutter og ti sekunder på seg til å sette to baller i nettet.

Andre ekstraomgang startet umiddelbart. Og Arendal gikk raskt opp i ledelsen. Nå er stillinga 23–21

---

Første ekstraomgang er over, og stillinga er 21–21

Første ekstraomgang er i gang. Etter to minutter spilt har BHK bommet på to skudd, mens Arendal har satt ett i nettet. Stillinga er nå 21–20

30 minutter av andre omgang. Stillingen er 19–20 i det Arendal blir tildelt 7-meter. Dommerne mente at Binai Aziz var for tøff. Ikke uventet setter Arendal ballen i mål. Dermed er det ekstraomganger, og det skal spilles to 5-minuttersomganger. Er det fortsatt uavgjort er det to nye omganger på 5 minutter. Er det fortsatt helt likt skal kampen avgjøres på straffer.

24 minutter av andre omgang er spilt. Stillinga er nå 18–18. Veldig mye rot fra BHKs side for øyeblikket. De har hatt flere muligheter til å gå opp til en ledelse på fire mål, men i stedet er det nå 18 – 18

15 minutter er spilt av andre omgang, og Vetle Eck Aga setter ballen like utenfor. Stillinga er 13–16. BHK har skutt 35 skudd denne kampen, mens Arendal har sendt av gårde 33 skudd.

30 – førsteomgang over og BHK leder med tre mål. Stillinga er 7–10.

24 – Det har vært mye rot i førsteomgang. Bomskudd og tekniske feil har preget kampen. Men BHK har gjort en fantastisk forsvarsjobb. Etter 24 minutter er stillingen 5–8 til BHK. Arendal har hatt 16 skudd, og Joachim Christensen har hatt fem redninger. BHK på sin side har sendt av gårde 17 skudd.

Onsdag spiller BHK første semifinalekamp i sluttspillet, borte mot ØIF Arendal.

BHK slo ut Bækkelaget i kvartfinalen over to kamper, mens ØIF Arendal måtte ha tre oppgjør mot Fyllingen Bergen for å ta seg videre.

I serien endte det 28–28 i Arendal mellom lagene, mens BHK vant 32–22 i Bodøhallen.

Kamp to i semifinalen spilles i Bodøhallen søndag 19.45. Blir det samme vinner i begge kampene, er semifinaleserien avgjort da. Vinner lagene hver sin kamp, skal det spilles en tredje kamp. Målforskjell teller ikke.