Kampen er slutt. BHK vinner 32-28 i en forrykende kamp. De er dermed klare for semifinalen i sluttspillet. Joachim Christensen og Alexander Westby var outstanding for de blågule.  1432 tilskuere var tilstede.

60 min. Løvberg reduserer 32-28.

59 min. Erlend Sund. 32-27.

To minutter på Kristian Rammel.

Publikum har reist seg. Det er trampeklapp, fullt fortjent.

58 min. BHK scorer igjen. Gjett hvem. Alexander Westby selvsagt. 31-27.

58 min. Sundal scorer igjen. 30-27.

57 min. Bielenberg stjeler ballen og setter inn 30-26.

57 min. Westby scorer fra død vinkel. 29-26.

56 min. Sundal på kontra. 28-26. Dette blir spennende helt inn.

55 min. Rammel reduserer igjen. 28-25.

55 min. Bielenberg bommer. Westby bommer på returen. Men hva gjør vel det, når Preben Egeli plukker den tredje, og setter inn 28-24.

54 min. Kristian Rammel skaper spenning igjen. 27-24.

Bækkelaget tar timeout igjen. Står dette seg inn de siste knappe sju minuttene, er BHK klare for semifinale i sluttspillet.

53 min. Vetle Rønningen hamrer inn 27-23.

Christensen har elleve redninger i 2. omgang. 12 før pause. Det er verdensklasse.

Mye rot nå, men BHK leder fortsatt med drøye åtte minutter igjen.

50 min. Westby igjen. BHK opp i tremålsledelse. 26–23. Nå er taket i ferd med å løfte seg i Bodøhallen. Bækkelaget tar timeout.

49 min. Westby fra kant. Tryller inn 25–23. Christensen fortsetter storspillet.

48 min. Eck Aga igjen. 24–23.

47 min. Eck Aga vil ikke være noe dårligere. 23–23.

47 min. Sundal setter inn 22–23.

46 min. Westby flyr høyt, og banker inn 22–22.

Det skal kåres en vinner i dag. Blir det uavgjort, skal det spilles ekstraomganger.

45 min. BHK bommer framover, og Kevin Gulliksen setter inn 21–22 på kontring.

44 min. Løvberg utligner til 21–21.

42 min. Straffe til Bækkelaget. Tverdal kommer fram igjen, men denne gangen redder Christensen. Fortsatt 21–20.

42 min. Erlend Sund. 21–20.

41 min. Magnus Rød utligner. 20–20.

40 min. Nå går det unna. Binai Aziz setter inn 20–19.

40 min. Bækkelaget svarer med en gang. Løvberg, 19–19.

40 min. BHK kontrer, og Henrik Bielenberg setter inn 19–18.

39 min. Endre Langaas kriger, og vinner ballen på strek. Skuddet går i mål. 18–18.

38 min. Emil Sundal. 17–18.

38 min. Westby fra kant denne gang. 17–17.

37 min. Ny straffe. Denne gang til Bækkelaget. Alexander Lein Martinsen kommer inn i BHK-målet. Tverdal er imidlertid sikker igjen. 16–17.

36 min. Endre Langaas skaffer straffe til BHK. Westby skal forsøke seg for tredje gang, og scorer for tredje gang på straffe. 16–16. Hans femte totalt i dag.

35 min. Erlend Sund via forsvaret, keeper, stolpe og det meste. Men ballen sniker seg inn, 15–16.

35 min. BHK rotet framover gang på gang. Bækkelaget får straffe. Tverdal tar den, og setter inn 14–16.

33 min. Kristian Rammel setter inn 14–15. Meget svak start for BHK etter pausen.

31 min. Erlend Sund roter bort ballen, og Fredrik Løvberg løper inn 14–14.

Da er vi i gang med de siste 30 minuttene.

1. omgang:

30 min. Det siste som skjer i første omgang er at Erlend Sund setter inn 14–13 til BHK. Trampeklapp fra publikum inn til pause for hjemmelaget.

29 min. Alexander Westby utligner med ryggen til mål. Årets mål i Bodøhallen? 13–13.

28 min. Bækkelaget får straffe. Anders Tverdal tar den, og scorer. 12–13.

27 min. Vetle Eck Aga med sin andre for kvelden. 12–12.

25 min. Bækkelaget svarer med en gang. Fredrik Løvberg. 11–12.

25 min. Vetle Rønningen hamrer inn 11–11.

24 min. I samme minutt kontrer Bækkelaget, og Kevin Gulliksen setter inn 10–11.

24 min. Fabian Sandven utligner. 10–10.

Joachim Christensen, som kanskje spiller sin siste kamp i Bodøhallen som BHK-spiller, står med 12 redninger allerede. Denne mannen må BHK beholde!

23 min. BHK igjen. Denne gangen ved Vetle Eck Aga. 10–9 nå, og Bækkelaget tar timeout.

23 min. Christensen redder igjen. BHK kontrer, og Westby scorer 9–9.

22 min. Straffe til BHK. Westby skal ta den. Han scoret på sin første, men har svidd to sjanser fra kant etter det. Straffen setter han imidlertid i mål, og det står 8–9.

19 min. BHK svarer. Henrik Bielenberg. 7–9.

19 min. Emil Sundal. 6–9.

18 min. Preben Egeli setter inn sitt første på 19-årsdagen sin, 6–8.

Like etter får Rammel to minutters utvisning.

17 min. Christian Rammel scorer. 5–8.

16 min. Henrik Bielenberg reduserer. 5–7.

Det er ingen tvil om hvem som gjør at BHK fortsatt er inne i denne kampen. Det er Joachim Christensen!

Øyvind Oskarsen pådrar seg en tominutter.

15 min. Så scorer endelig BHK igjen. Erlend Sund, 4–7.

13 min. BHK tar timeout.

Straffe til Bækkelaget. Christensen redder først, men returen setter Nicolay Hauge i mål. 3–7.

BHK sliter voldsomt, samtidig som Emil Jungman står strålende i gjestenes mål.

12 min. Bækkelaget kontrer igjen. Tverdal setter inn 3–6.

Det er en liten pause i kampen, på grunn av feil med nettet i BHK-målet. Børge Lund bruker pausen til å snakke med spillerne sine, som ikke har startet kampen spesielt bra.

11 min. 3–5. BHK roter igjen. Anders Tverdal kommer alene med Christensen på kontra, og scorer sikkert.

11 min. 3–4. Hauge igjen. BHK har tatt ut keeper, Aziz slurver og Hauge skyter i tomt mål.

10 min. 3–3 Nicolay Hauge. I samme situasjon får Preben Egeli to minutter, etter at dommeren har tatt betenkningstid og snakket litt med målscorer Hauge.

8 min. 3–2 BHK. En fantastisk underarm av Binai Aziz.

Joachim Christensen har hatt et par meget kvalifiserte redninger så langt i kampen. Måtte det vare.

Det er brukbart med publikum på dagens kamp, men ikke helt fullt.

5 min. Straffe til BHK. Alexander Westby setter inn 2–2.

4 min. 1–2 Nicolay Hauge.

2 min. 1–1. Emil Sundal.

2 min. Henrik Bielenberg setter inn 1–0.

Da er kampen i gang.

Siste:

Endre Langaas er med i BHK-troppen, og er i gang med oppvarmingen.

Før kampen:

Endre Langaas har ikke gitt opp håpet om å nå kvartfinalen.

Onsdag kveld møter BHK Bækkelaget til 2. kvartfinalekamp. Utgangspunktet er enkelt. Med seier til BHK er de klare for semifinalen, mens det blir en tredje kamp i Oslo dersom Bækkelaget vinner.