Hør kampen i vår nettradio i vinduet over.

Kampen pågår nå.

Brann-trener Lars Arne Nilsen gjorde to bytter fra 4-1-seieren over Molde. Jonas Grønner og Torgeir Børven ble erstattet av en skadefri Vito Wormgoor og Jakob Orlov fra start i 16. mai-kampen mot Sandefjord.

Før kampstart fryktet Nilsen at et gjerrig Sandefjord-lag skulle frustrere Brann og hjemmepublikumet. Før tirsdagens kamp hadde ikke Sandefjord sluppet inn et eneste mål i 1. omgang i årets sesong.

Kampfakta

Brann-Sandefjord 5-0 (4-0)

Stadion. Eliteserien fotball, menn. Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL. Tilskuere: 17.009. Gult kort: Elhadji Kane, Sandefjord.

Mål: 1-0: Kristoffer Barmen (5.). 2-0: Fredrik Haugen (14.) 3-0: Jakob Orlov (39.). 4-0: Gilli Rólantsson (41.) 5-0: Vidar Ari Jónsson (90.)

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vito Wormgoor (Azar Karadas fra 66.), Ruben Kristiansen - Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Daniel Braaten (Deyver Vega fra 57.), Jakob Orlov, Gilli Rólantsson (Vidar Ari Jónsson fra 57.)

Sandefjord (3-4-3): Ingvar Jónsson - Elhadji Gana Kane, Christer Reppesgård Hansen, Abdoulaya Seck - Victor Demba Bindia (Alexander Gabrielsen fra 74.), William Kurtovic, Enric Valles Prat (Sabawon Shamohammad fra 46.), Joackim Solberg Olsen - André Södlund, Flamur Kastrati (Håkon Lorentzen fra 46.), Pau Morer Vicente.

Drømmestart

Men et fullsatt Stadion trengte ikke å vente mer enn fem minutter før Brann fikk hull på byllen. Og det var en skikkelig gavepakke fra Sandefjord-keeper Ingvar Jónsson.

Han sleivet et tilbakespill rett i beina på Jakob Orlov. Kald og rolig sendte Orlov ballen videre til Kristoffer Barmen, som enkelt kunne trille ballen i det åpne buret fra 15 meter. 1-0 og drømmestart for et feststemt Brann-publikum.

Etter scoringer fortsatte Brann å kjøre over Sandefjord, som kom til Stadion med to strak seiere i sekken. Først kombinerte Gilli Rólantsson og Ruben Kristiansen nydelig på venstresiden, men innlegget nådde akkurat ikke Kristoffer Barmen. På den påfølgende corneren sto Bismar Acosta på blank kasse på bakerste, men utrolig nok klarte han å heade utenfor.

Nydelig scoring av Haugen

Brann var på dette tidspunktet best i absolutt alt, og etter 14 minutter gikk det som det måtte gå. Gilli Rólantsson mistet først ballen, men på sitt andre forsøk fant han Fredrik Haugen med en trilleball på tvers. Fra 20 meter banket Haugen til med strak vrist. Avslutningen satt limt nede ved stolperoten til en fortjent 2-0-ledelse, sesongens første scoring fra Haugen.

Nå var det rett og slett lekestue på Stadion, som seg hør og bør dagen før dagen. Bare unøyaktighet i den aller siste pasningen gjorde at ledelsen ikke var enda større i løpet av kampens første 20 minutter.

Utrolige Brann

Etter dette roet både Brann og kampen seg ned. Før det tok fullstendig fyr igjen i minuttene før pause.

På 1-0 var det Orlov som serverte Barmen, etter 40 minutter var rollene snudd. Et innlegg fra Daniel Braaten fant Barmen på bakerste stolpe. Innlegget var for høyt til at han kunne få skikkelig klem på en avslutning, og han headet den heller ut igjen til Barmen. Feilvendt og sterkt presset klarte Orlov å heade ballen i hjørnet fra fem meter. En fantastisk prestasjon av svensken.

Nå kokte det på Stadion, men det skulle bare ta ett minutt før det smalt igjen. Og for et angrep det var!

Igjen var det Braaten som la inn. Orlov ruvet på bakerste stolpe og headet inn til Rólantsson som enkelt satte inn 4-0.

Rólantssons svalestup av en feiring rundet av en helt ellevill Brann-omgang.

Brann leder 4-0 til pause, og det er helt fortjent. Per nå er det ingen som scorer like mange mål i eliteserien som Brann!

2. omgang pågår nå.  Følg kampen minutt for minutt her.