2. divisjonslaget holdt Sandviken på pinebenken lenge i oppgjøret på Kaupanger stadion onsdag.

I 1. omgang det et jevnt oppgjør, og det sto 0-0 til pause. Knudsen kom inn etter 63 minutter av kampen, og innbytter scoret kampens eneste mål i siste minutt av ordinær tid av cupoppgjøret.

– Sent, men godt. Er det ikke noe som heter det? Jeg er veldig glad for at vi slapp ekstraomganger, sier Sandviken-trener Øyvind Nordtveit til BA.

Sandviken la om til tre spillere i backrekken for å skape mer press på Kaupanger mot slutten. Målscorer Knudsen fikk to store sjanser på slutten, og scoret på den siste. Sandviken hadde flere spillere ute med skade og sykdom.

– Det er ikke en bra kamp av oss, men ikke fullstendig krise heller. Vi sliter litt med skader og sykdom, og Kaupanger var gode, slår Nordtveit fast.

Kampfakta

Kaupanger – Sandviken 0-1 (0-0)

Kaupanger stadion. NM fotball kvinner, 2. runde. Dommer: Inge Seglem, Årdal. Gult kort: Marte Hjelmhaug, Sandviken.

Mål: 0-1: Elida Knudsen (90)

Sandviken (4-4-2): Ingvild Villa – Kristina Grøndal (Marije Brummel fra 70), Stine Hovland, Laila Himle, Marte Hjelmhaug – Camilla Ervik, Madeleine Veivåg, Sina Tosterud (Hedda Stokkeland fra 67), Trine Taule – Vilde Øyri (Elida Knudsen fra 63.), Marina Heggernes Jensen.