5. divisjon fotball, Havfisk Stadion

Statistikk før kampen

Melbo har 3 seiere på de siste 13 innbyrdes oppgjørene. Stokmarknes har 9 seiere.

Melbo har scoret 22 mål på disse kampene, og Stokmarknes har scoret 51 mål. Alt ifølge Fotballforbundets statistikk.

Kampen er i gang.

4 minutter: Corner til Melbo. Der skjedde ikke mye.

Men Stokmarknes har havnet bakpå de første minuttene, mens Melbo står høyt.

10 minutter: En av få situasjoner som kunne blitt til noe. Bilal Ahmad Najib jager opp på Stokmarknes' høyreside, men går overende i en duell på hjørnet av 16-meteren.

17 minutter: Frispark til Melbu rett utenfor Stokmarknes' 16-meter. Det blir skudd – utenfor det lengste hjørnet.

20 minutter: Nytt Melbo-frispark på deres høyre side igjen, denne gang på hjørnet av 16-meteren. Det ender i skudd, som bokses over.

22 minutter: Klammeri etter dobbel skalling. Opphetet temperament. Gult kort til Stokmarknes' Orn Johansen. Rødt til MIL-spiller Bilal Ahmad Najib. Nå må Melbo fullføre med én mindre.

28 minutter: Torstein Hanssen fyrer av mot Stokmarknes-målet fra rundt 16 meter. Ballen går over krysset.

32 minutter: Frispark til Stokmarknes på Melbos banehalvdel. Går pent i armene på målvakta.

33 minutter: Fint oppbygd MIL-angrep ender i corner. Corneren ender ikke i noe.

40 minutter: Ny Melbo-corner. Et godt hjørnespark fra Sebastian Eidissen Karlsen ender etter hvert med et skudd langt over, etter at Stokmarknes-forsvaret har fått ballen ut av boksen.

42 minutter: Lasse Slettli får gult kort etter å ha tatt en Stokmarknes-spiller hardt på egen halvdel. Det påfølgende frisparket ender med utspill fra mål.

Stokmarknes rekker å få to nye frispark på Melbos halvdel, til stor MIL-frustrasjon, før pause.

Men da er det altså halvspilt, og ingen festfotball å se på Havfisk Stadion. Oppstykket spill, få trekk og lite som skjer foran målene. Vi får håpe på action i andre omgang.

Lagene kommer utpå igjen.

Og vi er i gang. Stokmarknes' avspark. Lagene kniver på midtbanen.

47 minutter: Mål 1-0.  etter corner til borterste side av feltet, der en klynge MIL-spillere er i posisjon. Ballen går inn ved venstre stolpe. Det er notert som selvmål i boka, men ballen kom fra Sebastian Eidissen Karlsen.

Stokmarknes jager etter utligning.

57 minutter: MIL-corner. I klypene til målvakta.

Gult kort til Andreas Celius Enoksen. Frispark på høyre kant til MIL. Publikum holder på å se skuddet inn, men det var bare nesten.

To strake Stokmarknes-cornere. Farlig foran Melbo-målet noen ganger nå.

Sist ute er Lazar Todorovic som smeller en lav ball rett på målvakta fra åtte meter.

Flere MIL-cornere på rad, men nå angriper Stokmarknes igjen, og keeper Jarle Jakobsen må gjøre et tigersprang for å berge nullen.

Gult kort til Domas Tamosauskas, Stokmarknes.

Gult kort til nr 15 på Stokmarknes, Richard Tjelta.

Gult kort til enda en Stokmarknes-spiller. Vi fikk ikke tak i hvem. Det var Melbos Lasse Slettli som kom i boka denne gangen. Nå er det mye temperament og blåsing, og lite spill her.

88 minutter: Magnus Fossland smeller ballen i MIL-stanga. Nærmere mål kommer neppe Stokmarknes i dag.

Og der var det over: 1-0 til Melbo2 etter drøye minutter med kriging og kjefting.