Sortland startet kampen best, og foran 1100 tilskuere i Blåbyhallen spilte hjememlaget seg fram til flere store målsjanser. Både Per-Eirik Karlsen og Karl-Christian Bakkan Karlsen har hatt sine sjanser uten å lykkes helt.

Så skjedde det som ikke skulle skje. Etter flere store sjanser til Sortland, fikk Bodø/Glimt en billig straffe, etter 20 minutters spill.

Bjørn Skog feller en glimtspiller og litt ufortjent har gjestene tatt ledelsen.

Det er også resultatet etter første omgang.

Andre omgang har igjen Sortland startet best. Etter 15 minutter får hjemmelaget frispark rett utenfor 16 meteren. Den setter Per-Eirik Karlsen rett over mål. Fem minutter senere for hjemmelaget på nytt frispark. Denne gang på 16 meterstreken. Per-Eirik Karlsen treffer bedre og keeper må gi retur. Etter litt fram og tilbake er det Tage Ellingsen som sender både hjemmelag og publikum til himmelen. Stillingen er 1-1 i Blåbyhallen.

30 minutter ut i andre omgang er Bodø/Glimt igjen i føringen.

42 minutter av andre omgang er spilt. Kjappe glimtspillere løper fra det som er av Sortland-spillere og har økt ledelsen til 3-1.

Det er over i Blåbyhallen. Bodø/Glimt vinner 3-1