(Drammens Tidende)

3. divisjonsoppgjøret endte til slutt 0–2 for mannskapet fra Øvre Eiker. Hittil har de kapret seks poeng på seks kamper og ligger på 11. plass.

– Vi må bare kjempe videre. Hvert poeng er viktig så her er det bare å brette opp ermene, mener assistenttrener, Robert Holtungen etter forsmedelig tap i egen lekegrind.

Gressbanen var for øvrig i elendig forfatning og det resulterte i utallige dueller i løpet av 90 minutter.

– Gresset er hvitt og nå går vi over den og tråkker. Det må vi gjøre hvis det i det hele tatt skal bli kamp kommende torsdag mot Ullern, forteller en lettere oppgitt Holtungen like etter kampslutt.

Nære på

Duellen var for det meste jevnspilt, og lagene kjempet for å sørge for den første nettsuseren. Sekunder før pausesignalet lød maktet gjestene fra Kråkerøy (Fredrikstad kommune) å overliste VIFs siste skanse.

Etter ett kvarters spill av 2. omgang hadde så Endre Arntzen en gylden mulighet til å sørge for 1-1, men ballen fra hodet hans smalt i tverrliggeren.

Matchen ble punktert da motstanderen etter 85 minutters spill fikk sjansen foran hjemmelagets mål. Den tok laget godt vare på etter et utmerket langskudd.

– Det ble mye dødballer og dueller utpå gresset siden banen er uhyre vanskelig å spille på, oppsummerer Robert Holtungen.

Svelvik scoret tre

I 4. divisjon ble det en viktig triumf for hjemmelaget Svelvik som seiret 3–2 mot Åssiden etter nettsusere av Martin Dammen og Abdulhalim Mohamed Alli før hvilen.

Sistnevnte sørget for seiersmålet i det 61. minutt etter at det lyste 2–2 på resultattavlen etter 58 minutters spill. For ÅIF nektet å gi seg uten en skikkelig fight da Magnus Langset og Vemund Eskevik reduserte kort tid etter hvilen.

Svelvik holdt unna mot slutten og kapret alle tre poengene.

Vi tar ellers med følgende resultater i samme divisjon: Hallingdal-Modum: 5-1, Slemmestad-Kongsberg: 1-4, MIF 2 – Jevnaker: 3–1 og Drammen BK – Steinberg 2–0.

Øverst på tabellen i 4. divisjon troner Hallingdal med 21 poeng på sju kamper (ikke avgitt ett eneste poeng), mens Svelvik er godt forankret på 2. plass med 18 poeng. MIF 2 på 3. plass har hittil sikret seg 14 poeng.

Nederst ligger Slemmestad uten seier med bare to poeng.