England går bananas - Panama skjelles ut

Harry Kane og England spilte en eventyrlig første omgang mot Panama. Vant 6-1. Panama skjelles ut for tjuvtriks.

TRE MÅL: Harry Kane fortsetter å levere for England, denne gangen scoret han tre mål. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • England - Panama 6-1 (5-0)

NIZJNIJ NOVGOROD / OSLO (Dagbladet): England sto for en av de villeste omgangene i VM-historien søndag. Hele 5-0 ledet laget over Panama etter første omgang.

Bare fire ganger tidligere har et lag scoret fem mål eller mer i en VM-førsteomgang. Panama var forferdelig svake i forsvar - til dels direkte ufine - mens England var tilsvarende gode.

To av scoringene kom på straffespark ved Harry Kane. Samme mann økte til 6-0 i det 62. minutt, i det som utviklet seg til å bli en av de merkeligste hat trickene i historien.

Ruben Loftus-Cheek trakk inn på banen og skjøt mot mål. Ballen gikk via Kane, som fikk ballen på hælen, og helt ufrivillig styrte den i mål.

- Han aner ikke at han har scoret hat trick, skrek TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

Stolt

- Det er noe å være stolt over. Det er ikke mange spillere som scorer hat trick i VM, så jeg er ekstremt stolt over det, sa Kane på pressekonferansen etterpå. Han er nå mesterskapets toppscorer med fem mål.

Dagens tredje scoring kronet det som ble overkjørsel fra begynnelse til slutt. John Stones sendte England i ledelsen etter åtte minutter. Harry Kane økte til 2-0 på straffespark før halve omgangen var gått.