DRAMMEN:  Forrige gang de to lagene møttes vant Larvik hele 37-20. Faktisk har Glassverket aldri klart å vinne mot laget som har flere landslagsspillere i troppen. Larvik står ubeseiret også denne sesongen. På lista til det suverene laget står navn som ekteparet Hammerseng Edin, Marit Malm Frafjord, Karoline Breivang, Thea Mørk og Amanda Kurtovic.

På sidelinja var Glassverket-trener Geir Oustorp høyt og lavt gjennom kampens 60 minutter.

– Jeg hadde bestemt meg for at vi skulle gå "all-in" og ikke spare på noe, sier Oustorp til Drammens Tidende.

– Jeg synes vi spiller en fin førsteomgang, da synes jeg vi er gode, selv om vi brenner tre straffekast. Vi er flinke og gjør det vi ble enige om framover, men med enkle tekniske feil og 31 baklengs blir vanskelig.

Larvik topper fortsatt tabellen, mens Glassverket følger på andreplass.

Mange bomskudd

Glassverket kjempet godt i forsvar fra start, men det gjorde også bortelaget, som stoppet flere av skuddene i mur. Det gikk nesten fem minutter før Larvik satte sitt første skudd i nettet. Da hadde hjemmelaget allerede scoret to.

Trener Geir Oustorp terpet stadig på at spillerne måtte komme seg kjapt hjem i forsvar. Når det hadde gått ni minutter stod det likt på tavla, på stillingen 2-2.

Utover i omgangen tok Larvik ledelsen, og hadde stadig et forsprang på to-tre mål. Blant annet hadde Glassverket bommet på alle sine tre straffer, som Larvik-keeper Sandra Toft reddet. Både Haraldsdottir, Bjørnsen og Bronsta bommet på straffeforsøkene, mens Amanda Kurtovic satte sin straffe for Larvik. Også Tine Stange gjorde en god jobbe for serielederne, og scoret seks mål i første omgang.

Mette Leipart gjorde en god jobb fra venstrekanten, og serverte blant annet en fin lobb til publikums begeistring. Kaptein Christensen satte også sine fem skudd. Da lagene gikk til pause stod det 14-15 på tavla etter en jevn omgang.

Kjempet, men måtte gi tapt

Martine Wolff og Line Bjørnsen startet andre omgang med scoringer. Men etter at Larvik scorte tre på rad, tok Glassverket-treneren timeout etter snaue ti minutter. Likevel slet Larvik med å riste av seg hjemmelaget, som fortsatte å henge med. Da måtte også Larvik-trener Tor Odvar Moen ta timeout.

Glassverket-spillerne viste ingen nåde for stjernene fra Larvik, og de ga hard motstand som Kurtovic og co fikk kjenne på. Likevel måtte de erkjenne at de ubeseirede serielederne hadde et ekstra krutt mot slutten av kampen. Med fem minutter igjen lå hjemmelaget under med sju mål.

Glassverkets neste kamp er borte mot Halden i Remmenhallen 12. mars klokka 18.00. Men ettersom det i dag ble kjent at Halden HK har gått konkurs, har trolig eliteserielaget spilt sin siste kamp før serien er over. Dermed spørs det om kampen blir noe av.