Etter tre strake seriekamper uten seier (to uavgjorte og ett tap), kunne Kvik igjen slippe jubelen løs. Endelig! Ullern ble slått 6-1 foran stusselige 104 tilskuere på Halden stadion.

Vakker Suka-goal

Etter en jevn kampåpning, tok Kvik Halden ledelsen midtveis i omgangen.

Og det på vakkert vis! Et innlegg fra Josef Myhren Bouchleh fant Jiress Suka Suka på bakerste stolpe. Han stupheadet ballen vakkert i mål bak gjestenes keeper.

Den siste halvdelen av omgangen var Kvik Halden gode. Ullern utlignet riktignok til 1-1, men haldenserne svarte lynraskt da Øystein Lundblad Næsheim var sikker alene med keeper.

Tabellen i 3. divisjon

Har funnet seg selv

De rød/hvite lignet seg selv mot slutten av omgangen. Fant den defensive tryggheten, og var flinkere enn på lenge til å variere mellom ballbesittende og direkte angrepsspill.

Like før pause burde det stått 3-1, men denne gang misset Lundblad Næsheim alene med keeper. For øvrig etter en fin stikker fra Björn Berglund - som igjen jobbet iherdig på topp for Kvik.

2-1 sto seg til hvilen, men bare to minutter ut i andre omgang smalt det igjen.

Målene rant inn

Ardijon Berbatovci snappet opp en løs ball og skjøt inn 3-1 via stolpen.

4-1 kom da Björn Berglund vakkert kippet ballen over Ullerns keeper etter 53 minutter.

Scoringene ga Kvik Halden selvtillit. Haldenserne fant rom i mellomrommet, og spilte seg til mange muligheter etter periodevis godt angrepsspill. Gjestene ga ikke opp, men ga fra seg store rom utover i omgangen - og hadde ikke et eneste skudd på mål etter hvilen.

Spissmål og debutanter

Björn Berglund scoret sitt andre for kvelden da han stanget inn 5-1 etter en corner fra spissmakker Lundblad Næsheim - som selv banket inn 6-1 etter et nytt fint angrep.

Kviks juniorspiller Besfort Shala kom inn ti minutter før slutt, og fikk sin a-lagsdebut.

Helt på tampen slapp Kent Bergersen også innpå Ole Jacob Herft og Artin Awihangi.

Kvik Haldens lag: Viktor Kristiansen, Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti, Jacob Madsen Lund, Christian Halvorsen (Artin Awihangi i 3 min), Magnus Hart (Besfort Shala i 9 min), Ardijon Berbatovci (Arber Shkodrani i 20 min), Jiress Suka Suka, Herman Blystad (Granit Merovci i 3 min), Øystein Lundblad Næsheim, Björn Berglund (Ole Jacob Herft i 3 min).