Vertene vant 1-0, i en kamp der Kvik våknet først etter pause.

Svak halvtime

Oppsal borte. Ekslusivt er det ikke, med få tilskuere og en hard, utslitt og dårlig kunstgressbane like ved Oppsal Arena. Verdt å nevne er det likevel at Oppsal Fotball er mer enn dobbelt så stor som Kvik Halden, med 1.200 aktive fotballspillere - og at tilgangen fra Østensjø bydel (51.000 mennesker) bør være god.

Dobbelt så gode var også spillerne på Oppsal - i hvert fall den første halvtimen. Kvik kom fra 6-1 over Ullern, men framsto i åpningen uten både smartness, duellstyrke og løpskraft.

Haldenserne skapte ikke en eneste målsjanse før pause, mens Oppsal scoret på en av sine tre.

Scoringen kom etter 24 minutter, da Nidal Louanti skjøt inn en keeperretur fra Viktor Kristiansen.

Spill mot ett mål

Kvik Halden hevet seg noe det siste kvarteret, men gikk til pause på Trasop uten skudd på mål.

Haldenserne har vist seg som laget med to ansikter tidligere denne sesongen. Så også på Trasop kunstgress denne lørdag. For etter en svak førsteomgang, var det bare ett lag på banen etter hvilen.

Kvik Halden skapte flere store sjanser. Jacob Madsen Lund og Øystein Lundblad Næsheim hadde hver sin gigantmulighet - og i tillegg fikk haldenserne tre mål annullert.

Raste mot dommeren

De to første for offside på "målscorer" Jacob Madsen Lund - og den siste for angrep på keeper da Dardan Mehmeti headet ballen i mål.

Den siste skjedde fire minutter på overtid, og så veldig feil ut fra vår posisjon. Kvik-spillerne protesterte heftig, men dommer Anders Bodding fra Haga sto på sitt.

Kvik Halden får likevel skylde seg selv, etter en meget svak førsteomgang.

Tabellen i 3. divisjon

Kvik Haldens lag: Viktor Kristiansen - Josef Myhren Bouchleh, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Christian Halvorsen (Arber Shkodrani) - Ardijon Berbatovci, Magnus Hart, Jiress Suka Suka, Herman Blystad (Sander Heieren) - Øystein Lundblad Næsheim, Björn Berglund.