Kampinnledningen ble spesiell, da Haldens store stjerne Victor Skillhammar ble skadet allerede etter tre minutter.

Skillhammar ble regelrett felt av Johannes Hippe, uten at dommerne ga Hippe noen straff.

Drammen gikk opp i ledelsen 7-3, før Skillhammar kom tilbake på banen. Og da jevnet kampen seg kjapt ut.

Etter en meget god HTH-periode sto det plutselig 8-8 etter 18 minutter.

Duellen Skillhammar-Hippe fortsatte, og to ganger på rad stoppet Hippe HTHs bakspiller ureglementert. Dermed levde Drammen-stjerna farlig foran andre omgang.

Drammen klarte likevel å tilrive seg en ledelse fram mot pause, mye takket være en god Mathias Kolstad Alm bakerst.

11-14 var resultatet til pause.

Jevnt

Andre omgang startet jevnt og spennende, med Drammen noen mål foran.

Duellen Skillhammar-Hippe fortsatte også etter pause, og Skillhammar utfordret sin motspiller i hvert eneste angrep.

Det ble i tillegg en duell på trenerbenken mellom kompisene Jonas Wille og Kristian Kjelling. Sistnevnte så at Hippe levde farlig, og satte frimerke på Skilllhammar for å stoppe faren.

Etter 13 minutter var stillingen 18-19, og det var meget spennende. Kristoffer Stenberg Henriksen våknet virkelig til livs, og banket inn tre kjappe scoringer.

21-21 halvveis i omgangen, og det kokte i Remmenhallen.

To kjappe scoringer fra Rex Blom gjorde at Halden var i ledelsen for første gang, og Remmenhallen var helt på bristepunktet.

Men Drammen nektet å gi opp, og det ble spennende helt inn.

I det sluttsignalet gikk fikk Drammen frikast da HTH ledet med ett mål. Men dommerne la på to sekunder, og dermed fikk Drammen sjansen til å utligne. Det gjorde Oscar Olafsson, og demre endte det uavgjort.