Hopp til innhold

ØIF Arendal vant avgjørende kamp

ØIF Arendal vant den avgjørende håndballkampen mot Bodø HK søndag kveld.

ØIF Arendal

ØIF Arendal vant med fire mål mot motstanderen Bodø HK i søndagens håndballkamp i Arendal.

I kampen som ble spilt på Sparebanken Sør Amfi i Arendal, var det laget fra Arendal som førte an. Etter første omgang, ledet ØIF Arendal med tre mål. Ved pause var stillingen 13–10.

ØIF Arendal klarte å holde på ledelsen i andre omgang av kampen, og vant til slutt med fire mål. Resultatet ble 29–25.

ØIF Arendals trener Marinko Kurtovic, hadde forventet at det skulle bli en tøff kamp da lagene skulle møtes for tredje og siste gang i en avgjørende semifinale.

Etter kveldens seier, var han veldig fornøyd.

– Vi fortjener det. Vi spilte veldig bra i dag, sa Kurtovic til NRK like etter kampslutt.

ØIF Arendal

ØIF ledet 13–10 ved pause.

Går videre i sluttspillet

Med kveldens seier er det ØIF Arendal som går videre til finalen i sluttspillet i Grundigligaen. Nå skal laget møte Elverum i tre kamper, to av dem skal spilles på bortebane, én på hjemmebane.

Men før det, vil trener Kurtovic nyte kveldens seier.

– Først skal vi glede oss over resultatet i denne kampen, og så skal vi begynne å lade batteriene til kamp mot Elverum, sier han.

Fornøyd Kurtovic etter semifinaleseier

Stinn brakke

Kveldens kamp var den tredje mellom ØIF Arendal og Bodø HK i sluttspillet. Den første semifinalekampen gikk i ØIF Arendals favør, da laget vant etter ekstraomganger. I returkampen forrige søndag, ble det et surt tap for ØIF Arendal. Bodø HK vant 33–27.

Da den siste og avgjørende kampen startet søndag kveld, var det stinn brakke i Sparebanken Sør Amfi i Arendal, med 2095 tilskuere i alt. På tidligere kamper har vært mange ledige seter.