Aalesund lå under 0-2, men klorte seg tilbake i ekstraomgangene.

• Saken oppdateres.

Sandefjord fikk trøbbel mot lille Flint fra Tønsberg:

Reporter: Kristine Norvik Skeide. Foto: Hans Philip Hofgaard og redigering: Vegard Blodstrupmoen Lien.

Odd hadde derimot små problemer mot Hei på Heibury:

Odd vinner 10-0 over Hei. Reporter: Arnfinn Fagerli. Foto: Berit Heggholmen og redigering: Ragnar Gulset Berge.

Matthias Vilhjalmsson scoret to da RBK slet seg til seier over Strindheim:

Stabæk viste liten nåde da de møtte Holmlia:

Stabæk vant 9-0 over Holmlia.

En Skoda ble sentral da LSK slo Skjetten 0-2:

Lillestrøm vant 2-0 over Skjetten.

Robin Shroot satte spikeren i Riskakista:

Viking tar seg enkelt videre til 2 runde i cupen.

KBK tok Brattvåg:

Flott frisparkmål blant kampens høydepunkter

Sarpsborg 08 scoret seks mål på en halvtime på lille Drøbak-Frogn:

1. runde inneholdt mye, også 3 hat trick i en og samme kamp da Drøbak/Frogn tok i mot Sarpsborg.

Hvordan gjorde Brann det?

Brann vant 7-0 over Austevoll.

Spillere med pledd og ballgutter på snøscooter:

I et fortsatt snøkledt Finnmark ble Tromsø noen hakk for store for Bjørnevatn i cupens 1. runde

Sogndal herjet med Fjøra:

Fjøra tok i mot Sogndal på Fosshaugane. Bortekamp på hjemmebane, altså. Og Sogndal gikk greit videre fra cupens 1. runde

Målene rant inn for VIF:

Hjemmelaget Gran tok i mot Vålerenga og sistnevnte ble som ventet for sterke.

Og Godset vant:

Strømsgodset vinner 3-1 over Åssiden.

Ufrivillig spennende for Molde:

Molde vant 3-2 over Volda

Siste nytt

• Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

Danske Rasmus Højlund avgjorde for Manchester United da han satte 4–2 mot Sheffield United etter fremspill av Bruno Fernandes.

Portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene.

Han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse.

Før hvilen sto Fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga Manchester Uniteds første utligning.

Hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1.

En fæl feilpasning fra vertenes keeper André Onana ga Jayden Bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold.

Ledelsen varte ikke lenge. Sju minutter senere stusset Harry Maguire inn utligningen.

Tidlig i 2.-omgangen ble Old Trafford-publikummet rystet igjen. Ben Brereton Diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine Sheffield United-kombinasjoner.

Manchester United tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. Klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i Premier League.

Helst sist ligger Sheffield United med sine 16 poeng fra 34 kamper. Dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (NTB/NRK)

Britain Soccer Premier League
  • Skaslien og Nedregotten videre i curling-VM

Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin sjette kamp på rad da Sveits ble slått 6-5 den blandede parturneringen i curling-VM.

Tidligere onsdag slo de Italia 7-4. Dermed topper duoen gruppe A sammen med Sveits og er klar for utslagsrundene allerede før siste kamp i grunnspillet.

Torsdag venter Spania, som ligger sist i gruppe A.

Det gjelder å komme seg blant de tre beste i gruppen. Vinneren går direkte til semifinalen, mens to de to neste skal ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B.

Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

Nedregotten og Skaslien
  • Kolstad tok første stikk i semifinalen mot Drammen

Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende og Kolstad vant med seks mål.

Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad. (NTB)

REMA1000-ligaen: Kolstad-Elverum 29–28.