For to uavgjorte og ett tap under lørdagens tre kamper, ble i minste laget for å sikre seg en av to plasser i søndagens semifinale.

Kampfakta

Play off eliteserien

Kampene ble spilt i Apalløkkahallen i Oslo

Hajduk Bergen – Nesjar 1–1 (0–1)

Mål: 0–1 Henrik Wold, 1–1 Øyvind Olsen

Nesjar – Varanger 4–4 (0–4)

Mål: 1–4 Kjell Thomas Barth, 2–4 Henrik Wold, 3–4 Julius Johansen, 4–4 Lars R. Moholt

Veitvet-Nesjar 1–4 (1–1)

Mål: 1–1 Kjell Thomas Barth

Nesjars tropp: Kristoffer Reppesgård, Jacob Jacobsen, Thomas Ohnstad, Samuel Isaksen, Kjell Thomas Barth, Daniel Torp, Magnus Berg Aanes, Henrik Wold, Lars R. Moholt, Ole Martin Christiansen, Julius Johansen.

1. omgang lå Nesjar under 0–4. Etter en liten garderobeprat slo nesingene skikkelig tilbake og utlignet fire ganger, ved henholdsvis Kjell Thomas Barth, Henrik Wold, Julius Johansen og Lars R. Moholt.

Likevel ble det altså bråstopp mot Veitvet i siste kamp lørdag.

Jevne kamper

Jevne og spennende kamper mot Hajduk Bergen (1–1) og Varanger (4-4), førte til at Nesjar hadde muligheten til å sikre videre spill mot opprykk. Da måtte imidlertid puljens beste lag, Veitvet, slås sent lørdag kveld. Nesingen holdt følge til pause på stillingen 1-1, etter at Kjell Thomas Barth hadde nettet. I 2. omgang scoret imidlertid Veitvet tre ganger, uten at blåtrøyene klarte å kvittere en eneste gang.

Dermed var eventyret over for denne gang.

Ikke skuffet

– Vi har hatt en spillemessig god lørdag, hvor vi fort kunne stått med full pott etter de første to kampene. Mot Veitvet ble det for tøft, for de er rett og slett et godt lag som fort kan ende opp i eliteserien, oppsummerer Lars Russeltvedt Moholt som likevel ikke er altfor skuffet.

– Nei, vi viser at vi henger med oppe i toppen, og vi ønsker egentlig ikke å satse for fullt. De fleste av oss er i en alder hvor vi heller prioriterer familie og jobb, påpeker Moholt som selv skal lede Larvik Turns A-lag i fotballsesongen som snart sparkes i gang.

For øvrig var nok høydepunktet på lørdagen 2. omgang mot Varanger. For etter en svak