Dermed skal Sharks-jentene spille NM-finale mot Tunet IBK lørdag 8. april i Ekeberghallen.

Sarpingene vant 7–2 mot Holmlia BMIL og spilte uavgjort 5–5 mot Nor 92 i det innledende puljespillet i NM. Deretter ventet Sveiva i semifinalen, og det ble en overlegen seier for et heltent Sharks-lag. Sveiva tok riktignok ledelsen 1–0 etter drøyt to minutters spill i første periode, men Sharks kom sterkt tilbake og snudde kampen. Perioderesultatene var 1-1, 4–0 og 3–1.

Sharks gjennomførte en veldig god kamp. Alle femmerne fungerte bra og det var hele sju forskjellige målscorere.

Målscorere: Emely Thorsen 2, Emilie Sundnes 1, Sofie D Andreassen 1, Fanny Emilie Nordheim 1, Juni Evensen 1, May Celine Dyhre 1, Ingrid G. Andreassen og Cecilia Hensema Andersen 1.

Dette er tredje året på rad at dette Sharks-laget spiller NM-finale.