I Tindlundhallen spilles det i helgen G19-NM, med puljespill lørdag og påfølgende semifinaler søndag. Både Greåker/Fredrikstad og Sarpsborg Sharks har kvalifisert seg for sluttspill, og begge havnet i pulje A. Tidlig lørdag morgen, i puljespillets første kamp, møttes de to rivalene til dyst, i et oppgjør med mye prestisje.

Avgjørelse i siste periode

Kampene i puljespillet spilles over kun to perioder, hvorav kun de tre siste minuttene av 2. periode spilles med effektiv spilletid. Dette fører til at lagene ikke har mye tid på seg, og må utnytte de sjansene de får godt.

Ingen av lagene maktet å score i løpet av de første 20 minuttene, men Sarpsborg Sharks kom nærmest en ledelse. Sharks vant attpåtil omgangens skuddstatistikk med 7-5. Men til tross for dette gikk altså lagene målløse av banen til pause.

Avgjørelsen skulle derimot falle i løpet av den andre perioden. Etter å ha startet i samme spor som første periode, spilte Greåker/Fredrikstad seg bedre og bedre utover i kampen. Uttellingen kom etter snaue 28 minutter da Martil Lilleby banket inn 1-0-scoringen til stor jubel fra de oppmøtte Greåker-supporterne. Kun 45 sekunder senere sto det 2-0, og oppgjøret endte til slutt med en trygg 3-0 seier til Greåker/Fredrikstad.