Samarbeidslaget i Kristiansund har åpnet bra i 3. divisjon kvinner.

Torsdag kom sesongens tredje strake seier. Molde 2 ble slått 3-2.

Men det begynte ikke så bra. Molde ledet 2-0 etter 20 minutter.

Vi blir spilt lave i store deler av omgangen av et ballsikkert godt MFK-lag. Vi produserer lite fremover, men tetter bra bak tross to tidlige baklengsmål.

I andre omgang er laget vårt ikke til å kjenne igjen. Vi gjorde noen endringer i pausen, og bestemte oss for å trøkke til.

5 minutter ut i andre omgang reduserte Anne Marte Halset til 1-2 på en retur inne i feltet.

Vi fester grepet om kampen og skaper flere sjanser etter tidvis bra spill. Vi vinner duellene, holder ball i laget og Molde må rygge.

Dette skaper muligheter for en frisk Bjørk Aasen, som ut i omgangen sender i vei et prosjektil av et skudd, som går via tverrligger og inn. Flott scoring.

Nå har jentene i gult og blå virkelig trua og spiller veldig bra. Midtveis i andre omgang har vi snudd kampen, etter at Maja Naalsund også får bra treff på et skudd som fyker inn over Moldes keeper.

I andre omgang har Molde kun én stor sjanse etter et skudd i tverrliggeren.

Molde har noen halvsjanser på dødball, men jentene våre viste styrke og vilje og vinner kampen.