Runde fire i årets 4. divisjon er unnagjort. For nordmørslagene ble det positivt.

KFK vant 2-0 over Eide/Omegn. Målscorere var Jan Roger Angvik og John Erik Klinge. Det sto 2-0 til pause, og KFK fikk muligheten til å øke ledelsen i andre omgang. Men Jan Roger Angvik bommet fra straffemerket.

Frei tok imot AK. Der ble stillingen 2-2. Lars Jørgen Melland og Kasper Hustad scoret for Frei, mens Christoffer Folland scoret begge målene for AK. AK hadde også to skudd i målstolpen, uten at det ga uttelling.

- Det var en jevnspilt kamp. AK tok ledelsen et kvarter før slutt, men vi utlignet tre minutter på overtid på en dødball. Kasper Hustad sikret dermed ett poeng for Frei på overtid, sier Frei-trener Roar Henden.

Sunndal dro til Elnesvågen og fikk med seg tre poeng. Sunndal vant hele 7-1.

Målscorerne var Petter Melkild, Erik Ruud Ramsli (2), John Gridseth Hafstad (2), Jonas Johansen, og Erling Fredriksen.

KBK 2 dro til Molde for å møte Træff 2. Kristiansunds andrelag vant 6-0.

Sigurd Koksvik, Øyvind Olsen (2), Øystein Aasbø, Mats Lindskog og Tobias Dahle scoret.

KFK og KBK 2 har 12 poeng hver etter fire runder.